Musica homepage

Website van de jeugdafdeling van de Koninklijke Harmonie "De Verenigde Vrienden" van Moorslede

Welkom op de website van Musica!

Met deze website willen we u op de hoogte houden van het reilen en zeilen van onze steeds groter wordende "jeugd"harmonie. Musica staat open voor al wie jong van hart is en graag iets wil bijleren op muzikaal gebied. Het is een ideale leerschool voor jonge muzikantjes die de basisbeginselen van hun instrument onder de knie hebben en die willen klaargestoomd worden voor de grote harmonie. Maar ook voor de iets minder jeugdige medemens kan het de ideale gelegenheid zijn om een nieuw instrument te leren bespelen.

Omdat men er eigenlijk nooit vroeg genoeg mee kan beginnen en als voorbereiding op zowel de muziekschool als op Musica, kan al wie wil, kennis maken met een instrument en notenleer. Indien er voldoende kandidaten zijn, worden de Doreminietjes in het leven geroepen die dan afzonderlijk repeteren.

Op deze website kan u de leden van Musica leren kennen. Tevens kunt u verslagen en foto's vinden van activiteiten die we achter de rug hebben. Uiteraard houden we u ook op de hoogte van in de toekomst geplande activiteiten.

NIEUW:

horizontal rule

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 8 januari 2018